Plaats een review

Leo

We thoroughly enjoyed having Ans in our home for our kraamweek. She is kind, calm, professional, and knew just how to help us when we struggled to delegate tasks.
Her knowledge about all sorts of topics was incredibly helpful, especially around breastfeeding.
This was our second child but we still learned so much from Ans, who could always share her advice in a thoughtful and non-judgemental way.
We would welcome Ans back into our home in a heartbeat, and can thoroughly recommend her as a wonderful Kraamzorgster.

Loz & Joris

Seven

Dit was een week met een gouden randje, en dat gouden randje kwam mede door Ans. Ans werkt hard en wil het allerbeste voor het gezin, en dat doet ze ook met een flinke dosis humor. Wat wij ook heel fijn vonden is dat we open communicatie hadden naar elkaar en ook dat als wij in de avond nog een vraag hadden wij mochten appen. Wij hebben vertrouwen gekregen door Ans als kersverse ouders, onze kraamweek is echt fantastisch geweest door Ans.
Jouw hart ligt op de goede plek, en dat is bij de gezinnen en baby’s!

Mick en Britt

Nuria

Wij zijn ontzettend blij met de ondersteuning van Ans. Ans is makkelijk in de omgang. Past zich makkelijk aan aan jouw huishouden. Leert je ontzettend veel zonder de regie bij je weg te nemen. Heeft een leuke dosis humor! Ze overlegt iedere dag over de ondersteunende taken en verdeelt dingen naar jouw wens, maar pakt ook dingen uit haarzelf op. Wat genieten we daarnaast nog na van de dagelijkse rapportages in het kraamrapport, een hele leuke schrijfstijl!
We gaan haar missen en hopen bij een eventueel volgend kindje dat ze weer bij ons kan komen. Wij hebben geen verbeterpunten.

Nesta en Nadja

Marre

Ans is een hele ervaren, rustige en bovendien ontzettend lieve kraamverzorgende. We zijn bij haar terecht gekomen bij toeval, omdat de kraamverzorgende die wij voor ons eerste kindje hadden niet beschikbaar was en ons heeft doorverwezen. Ans is zorgzaam, ziet haar werk goed, neemt initiatief en geeft goede adviezen zonder je daarbij het gevoel te geven dat je het op een bepaalde manier moet doen. Er is alle ruimte voor de ouders om hun weg te vinden, terwijl zij daarin tegelijk perfect ondersteund. Wij kijken met een heel goed gevoel terug op de kennismaking, het contact rondom de bevalling, en de kraamweek – en zouden haar zo weer bellen, ware het niet dat we het bij twee kindjes denken te gaan houden :-).

Paula en Bernard

Joas

Ans is een lieve vrouw die goed afstemt wat de wensen van het gezin zijn. We hebben een rustige en fijne kraamweek gehad. Dankjewel!

Joost en Anne

Bo

Ans is een ontzettend lieve en zorgende vrouw. Bij de intake hadden we gelijk het idee dat we helemaal goed bij haar zaten. Open, vriendelijk, professioneel, duidelijk en gezellig. De zorg voor ons pasgeboren dochtertje en mijzelf was heel goed. Het voelde al snel heel vertrouwd. Ze kon goed met onze twee andere dochters omgaan. We zijn dankbaar dat we Ans als kraamvrouw hebben gehad. Veel succes Ans, als je zo door gaat komt dat helemaal goed!

Carlo, Moniek, Kate, Abby en Bo
Halsteren

Carlo en Moniek

Olivia

We hebben een hele fijne kraamweek gehad met Ans! ’s Avonds bij thuiskomst uit het ziekenhuis kwam Ans nog langs voor de opstart, dat vonden we heel fijn! Veel goede tips en hulp bij het geven van de borstvoeding. We konden alles aan haar vragen en vonden het een gezellige week. Bedankt!

Lars & Audrey

Boise

Ans was de kraamhulp voor ons tweede kindje. Na een moeilijke start zijn wij thuis gekomen uit het ziekenhuis en Ans heeft ons echt heel erg goed geholpen. Of het nou ging om de verzorging van onze dochter, huishoudelijke taken of onze zoon die graag een spelletje wou spelen Ans stond voor ons klaar. Ans kan goed inschatten wat de verwachtingen zijn en wat er op elk moment nodig is. We hebben veel fijne suggesties gehad qua verzorging van onze baby dochter zonder wij dat als corrigerend of dwingend hebben ervaren. Mochten wij nog een kindje krijgen dan zou ik niet twijfelen om Ans weer in te schakelen!

Wouter en Marie

Naomi

Dankzij Ans heb ik echt een hele relaxte en gezellige kraamtijd gehad! Ik kon alles met haar bespreken, of het nou om mijzelf ging of om onze baby. Ook met onze oudere kinderen was ze heel lief en betrokken! Ze hebben het nog steeds over ‘de dokter’! Ans weet precies wat je nodig hebt, en doet dit ook met een lach op haar gezicht. Ik had me geen betere kraamzorg kunnen wensen!

Tarus & Mandy

Loua

Wij hebben mede dankzij Ans een hele fijne kraamweek gehad. Ze deed leuke dingen met onze zoons, voelde precies aan waar ze nodig was en we konden alles aan haar vragen en met haar delen. Ik vond het heel fijn dat ze mij geruststelde wanneer ik (weer eens) ergens zorgen over had, het niet zomaar weg wuifde, maar echt bij mij ging zitten en het serieus nam. Kortom, we hebben een hele positieve ervaring met Ans en missen haar nog steeds 🙂

Roland en Nikita

Fijne kraamweek

Wij kijken terug op een heel fijne kraamtijd, dankzij de goede zorg van Ans. Waar zij goed in is, is vooral het aanvoelen van wat je precies nodig hebt van haar. Ze geeft advies waar nodig en is daarin niet opdringerig. Daarnaast let zij ook goed op het herstel en het bewaken van de grenzen van de kraamvrouw. Kortom een heel fijne kraamverzorgster!

Naomi en Ruben

Heerlijke kraamweek

Ans was onze kraamverzorgster na de geboorte van ons 3e kindje… Wat hebben we tijdens de kraamweek genoten van haar gezelligheid, enthousiasme en leuke en fijne gesprekken. Ze hielp ons waar nodig en had ook alle aandacht voor onze andere kinderen. Wat we erg fijn vonden is dat ze met goede en bruikbare tips kwam, maar vooral keek naar onze wensen en ons vrij liet in onze ideeĂ«n. We kijken terug op een heerlijke kraamweek, mede door Ans!

Groetjes,

Tjeerd, Christa, Raisa, Javi en Zara (uit Zoutelande)

Super fijne, ontspannen kraamweek

Dankzij Ans hebben wij een super fijne, ontspannen kraamweek gehad. Wij hebben onwijs veel gehad aan Ans haar aanwezigheid, zeker na wat complicaties na de bevalling. Ans gaf ons een vertrouwd, zelfzeker en super lieve indruk tijdens deze bijzondere dagen. Kortom, Ans bedankt voor de fijne ervaring!

Heel veel liefs,

Sanne, Maarten en Mint!

Ontzettend blij met Ans

Wij als nieuw gezinnetje waren ontzettend blij met Ans. Ze is een lieve zorgende vrouw en kon heel goed met ons over enthousiaste hondje overweg. De eerste nachten met de kleine waren zwaar en Ans hielp ons echt door de eerste dagen heen met goede tips en top zorg! Wij weten wel wie we bellen bij de volgende!

Liefs,

Kelly Rien Jacky & Tosca 

Tess

Lieve Ans,

Het was nogal wat, elke dag van Krabbendijke naar Breskens rijden om te helpen in onze kraamweek. Toch was van die reistijd niks aan je te merken. Wat hebben wij genoten met jou als kraamzorg. Geen opdringerig gedoe met je moet dit of dat. Nee we mochten zelf doen wat goed voelde en kregen hierbij de beste ondersteuning die we konden wensen. Je was nog stagiair toen je bij ons kwam, maar daar hebben wij niks van gemerkt. Rust en gezelligheid in de perfecte verhouding gecombineerd. Wij hebben genoten van je aanwezigheid en als Tess in de toekomst nog een broertje of zusje mag krijgen zullen we zeker contact met je opnemen! En dan hopen wij natuurlijk dat je nogmaals zo ver wilt rijden voor de zorg die wij zo fijn vonden.

Heel veel liefs,

Richard, Gerlinde

Fijne kraamhulp

Wat was ik huiverig om een kraamhulp over de vloer te hebben. Het idee dat je de controle los moet laten en dat een ‘vreemde’ in huis komt helpen bezorgde me echt kriebels. Gelukkig waren deze gevoelens gelijk verdwenen toen Ans bij ons op de stoep stond! Ans stelde ons gelijk op ons gemak met haar open, eerlijke en spontane houding. Wat Ans zo’n fijne kraamhulp maakte is dat ze zich aanpast aan je thuissituatie. Ans beweegt mee in de gezinsstructuur en biedt hulp waar nodig. Ze denkt mee en pakt op eigen initiatief verschillende (huis)houdelijke taken op. Dit natuurlijk in goed overleg. Ans pakt niet enkel praktische vragen op, maar biedt ook een luisterend oor als je daar behoefte aan hebt. Ze is zorgzaam, attent, flexibel en heeft de benodigde kennis en levenservaring over allerlei onderwerpen. Daarmee vond ik haar heel toegankelijk en lukte het mij om dingen thuis los te laten en te vertrouwen op haar. Mede daardoor hebben wij een heel fijne kraamweek gehad.
Mocht er ooit een tweede kindje bij ons op komst zijn. Dan is Ans de eerste die ik bel!

Marjolein, Jelle en Fien

Ontzettend genoten

Lieve Ans, we hebben ontzettend genoten van de tijd dat je bij ons was. Voor ons was het allemaal spannend hoe dat zou zijn, kraamzorg in huis. Zeker na onze eerste zoon en het lange ziekenhuis traject waarin we toen zaten. Vanaf de eerste avond heb je ons ontzettend op ons gemak weten te stellen en was er veel ruimte voor onze inbreng in de week die zou komen. Je hebt ons gerust weten te stellen en dat heeft gemaakt dat we erg hebben kunnen genieten van onze kraamweek. Je hebt zowel mijn man als onze oudste zoon zoveel mogelijk betrokken bij alles en hebt mij adviezen gegeven zonder bepaalde dingen op te leggen zoals het rusten overdag. Ook al was het onze tweede zoon, voor ons was het de eerste keer met zo een kleine baby thuis en je hebt alle tijd en ruimte genomen om ons alles uit te leggen zoals het opbouwen van de flesvoeding, badje en je bent daarin de tijd voor mij als nieuwe mama zijnde zeker niet vergeten. Op momenten dat er twijfels waren of vragen, nam je altijd contact op met de verloskundige om te overleggen en ook dat is een geruststellende gedachte geweest.

Wij waren ontzettend blij met jou als kraamzorg en hadden ons geen fijnere kraamweek kunnen wensen!

 

Ilse en Nabil