overlay-img-2-1
Even kennismaken

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Een bijzondere tijd, je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Mijn naam is Ans, getrouwd en ben zelf moeder van een volwassen zoon. Ik woon in Krabbendijke. (tussen Goes en Bergen op Zoom in) We hebben nog een hond Sammy en een poes Truuske. Ik ben sinds een aantal jaren werkzaam als kraamverzorgende en neem in 2023 de stap om als zelfstandig kraamverzorgster te gaan werken zodat ik meer flexibel kan zijn en meer zorg op maat kan geven.

Wat kunt u van mij verwachten?

Je kunt van mij professionele zorg met persoonlijke aandacht verwachten. Ik wil er graag voor jou, je partner, jullie kindje en jullie gezin zijn. Op een ontspannen manier, daar waar jullie je goed bij voelen. Daarom sta ik voor jullie klaar, vóór, (eventueel) tijdens en na jullie bevalling.

Het allerleukste vind ik om kersverse ouders in iets meer dan een week tijd zoveel te zien leren, vertrouwen te krijgen, handiger te worden en om ze te zien groeien. Het is fantastisch om daar een handje bij te mogen helpen. Mijn missie is dan ook om je een onvergetelijke kraamtijd te geven waar je met veel plezier aan kunt terugdenken.

Ik respecteer elke geloofsovertuiging en etniciteit, ook is bij mij alles bespreekbaar.

Ik ben geregistreerd bij Kennis Centrum Kraamzorg. (KCKZ) Dit betekent dat ik de juiste opleiding heb behaald, bijscholingen volg, dat kwaliteit is gewaarborgd, dat ik steeds mijn kennis uitbreid en aan alle strenge eisen voldoe. Dit word jaarlijks bijgehouden door scholingen en cursussen, ook heb ik EHBO, reanimatie en acute verloskunde. Ook ben ik in het bezit van het borstvoedingscertificaat.

kenniscentrum-kraamzorg-logo
overlay-img-bg-2-1-1

Ook ben ik in het bezit van het Kiwa keurmerk zzp-er zorg die voldoet aan de HKZ norm welke door verzekeraars vereist zijn met eventueel het zwarte keurmerk?

kiwa+keurmerk-480w

Ik sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 88319997. En bij het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ) onder nummer 217045. Mijn zorg wordt vergoed door alle zorgverzekeraars.

Leuk weetje..

Nog een leuk weetje, als je je bij mij inschrijft ontvang je een leuk persoonlijk cadeau.

Ik werk samen met alle verloskundigen in de regio waar ik werkzaam zal zijn.

Let wel, de inschrijving is pas definitief nadat je een bevestiging hebt ontvangen.

Aanmelden voor kraamzorg
overlay-img-2-1